BitMart Отвори сметка - BitMart North Macedonia - BitMart Северна Македонија

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Како да отворите трговска сметка во BitMart


Како да отворите сметка на BitMart [PC]


Отворете БитМарт сметка со адреса на е-пошта

Чекор 1: Посетете ја https://www.bitmart.com и кликнете [ Започнете]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Чекор 2: можете или да отворите сметка преку е-пошта или мобилен телефон . Еве како пример го земаме отворањето по е-пошта . Кликнете на [ Е-пошта]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Чекор 3: Внесете ја [ вашата адреса за е-пошта] и поставете [ лозинка за најава]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Чекор 4: Ако сте поканети од други, кликнете [ Додај код за покана] и внесете [вашиот код за упатување] . Ако не, само прескокнете го овој дел.

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMartКако да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 5: Проверете [ Кориснички договор и приватна политика]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Чекор 6: Кликнете на [ Регистрирај се] . Потоа ќе ја видите страницата за потврда на е-пошта.

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Чекор 7: Проверете ја вашата регистрирана е-пошта и внесете го шестцифрениот [ шифра за потврда на е-пошта] и кликнете [ Поднеси]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Честитки, се сте подготвени! Сега можете да пристапите на BitMart и да започнете со тргување со вашите омилени крипто!

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

За подобро да ја обезбедиме безбедноста на вашата сметка и средства, бараме од нашите корисници да завршат двофакторна автентикација што е можно поскоро.

Отворете сметка на BitMart со телефонски број

Чекор 1: Посетете ја https://www.bitmart.com и кликнете [ Започнете]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 2: можете или да отворите сметка преку е-пошта или телефон . Еве како пример го земаме отворањето по телефон . Кликнете на [ Телефон]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 3: Внесете [ шифра на вашата земја] , [ телефонски број] и поставете [ лозинка за најава]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Чекор 4: Ако сте поканети од други, кликнете [ Додај код за покана] и внесете [вашата шифра за упатување] . Ако не, само прескокнете го овој дел.
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Чекор 5: Проверете [ Кориснички договор и приватна политика]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMartЧекор 6: Кликнете [ Регистрирај се] . Потоа ќе ја видите страницата за верификација на телефонот.
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Чекор 7: Проверете го телефонот и внесете го шестцифрениот [ Код за потврда на телефонот] и кликнете [ Испрати]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Честитки,
се сте подготвени! Сега можете да пристапите на BitMart и да започнете со тргување со вашите омилени крипто!

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

За подобро да ја обезбедиме безбедноста на вашата сметка и средства, бараме од нашите корисници да завршат двофакторна автентикација што е можно поскоро.

Како да отворите сметка на BitMart [мобилен]

Отворете сметка на BitMart преку апликацијата BitMart

Чекор 1: Отворете ја апликацијата BitMart [ BitMart App IOS ] или [ BitMart App Android ] што сте ја презеле, кликнете на [горната лева икона]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 2 : Кликнете на [ Најави се]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMartЧекор 3 : Кликнете на [ Регистрирај се]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 4 : Можете да отворите сметка или преку е-пошта или преку мобилен телефон . Еве како пример го земаме отворањето по е-пошта . Кликнете на [ Е-пошта]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 5: Внесете ја [ вашата адреса за е-пошта] и поставете [лозинка за најавување]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 6: Ако сте поканети од други, кликнете [ Додај код за покана] и внесете [вашиот код за упатување] . Ако не, само прескокнете го овој дел.

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 7: Проверете [ Кориснички договор и приватна политика]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 8: Кликнете на [ Sign Up] . Потоа ќе ја видите страницата за потврда на е-пошта

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 9: Проверете ја вашата регистрирана е-пошта и внесете го шестцифрениот [ шифра за потврда на е-пошта] и кликнете [ Поднеси]

Честитки, се сте подготвени! Сега можете да пристапите на BitMart и да започнете со тргување со вашите омилени крипто!

За подобро обезбедување на вашите тргувања на BitMart, бараме од нашите корисници еднаш да завршат двофакторна автентикација.

Отворете сметка на BitMart преку мобилен веб (H5)

Чекор 1: Отворете bitmart.com на вашиот телефон, кликнете [ Започнете]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 2 : можете да отворите или преку е-пошта или преку мобилен телефон . Еве како пример го земаме отворањето по е-пошта . Кликнете на [ Е-пошта]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 3 : Внесете ја [ вашата адреса за е-пошта} и поставете [ лозинка за најавување]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMartЧекор 4: Ако сте поканети од други, кликнете [ Додај код за покана] и внесете го [вашиот код за упатување] . Ако не, само прескокнете го овој дел.

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


Чекор 5: Проверете [ Кориснички договор и приватна политика]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Чекор 6: Кликнете на [ Регистрирај се] . Потоа ќе ја видите страницата за потврда на е-пошта.

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Чекор 7: Проверете ја вашата регистрирана е-пошта и внесете го шестцифрениот [ шифра за потврда на е-пошта] и кликнете [ Поднеси]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Честитки, се сте подготвени! Сега можете да пристапите на BitMart и да започнете со тргување со вашите омилени крипто!

За подобро обезбедување на вашите тргувања на BitMart, бараме од нашите корисници еднаш да завршат двофакторна автентикација.

Преземете ја апликацијата BitMart

Преземете ја апликацијата BitMart iOS

1. Најавете се со вашиот Apple ID, отворете App Store, изберете ја иконата за пребарување во долниот десен агол; или Кликнете на оваа врска, а потоа отворете ја на вашиот телефон: https://www.bitmart.com/mobile/download/inner
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

2. Внесете „ BitMart “ во лентата за пребарување и притиснете Search.
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

3. Притиснете [ GET ] за да ја преземете.
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

4. По инсталацијата, вратете се на почетната страница и отворете ја апликацијата Bitmart за да започнете .

Преземете ја апликацијата BitMart Android

1. Отворете Play Store, внесете „ BitMart “ во лентата за пребарување и притиснете Search; Или кликнете на оваа врска, а потоа отворете ја на вашиот телефон: https://www.bitmart.com/mobile/download/inner
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

2. Кликнете Инсталирај за да ја преземете;
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

3. Вратете се на почетниот екран и отворете ја апликацијата Bitmart за да започнете .

Често поставувани прашања (ЧПП) за отворање сметка

Одврзете или ресетирајте го мојот Google 2FA

Ако случајно сте го изгубиле пристапот до вашата е-пошта, телефонот или Google Authenticator, следете ги упатствата подолу за да го ресетирате вашиот Google 2FA.

Треба да поднесете билет за поддршка за да го одврзете или ресетирате вашиот Google 2FA. За почеток, проверете дали ги имате следниве документи и информации со вас:

1. Телефонскиот број или адресата на е-пошта што ја користите за да се регистрирате на BitMart.

2. Предни и задни слики од вашата лична карта. (Сликите и идентификацискиот број мора да бидат читливи.)

3. Фотографија на која ја држите предната страна на вашата лична карта и белешка со појаснување на вашето барање за поддршка. (Селфито не е прифатливо. Фотографијата, матичен број и белешката мора да бидат читливи.)

 • Датумот и објаснувањето на вашето барање МОРА да бидат вклучени во белешката, погледнете го примерот подолу:
 • 20190601 (гггг/мм/дд), барам да се одврзе Google 2FA во мојата сметка на BitMart

4. Информации за името на токенот со најмногу средства на вашата сметка на BitMart ИЛИ било какви записи за депозити и повлекувања. МОРА да дадете барем една информација. Силно препорачуваме да дадете што е можно повеќе информации за да можеме побрзо да го обработиме вашето барање.

5. Валиден телефонски број или адреса на е-пошта за да може нашата поддршка за корисници да ве контактира доколку е потребно.

Поднесете ги сите ваши документи и информации преку Центарот за поддршка: https://support.bmx.fund/hc/en-us/requests/new

Те молам забележи:

Ако не сте ја завршиле автентикацијата на идентитетот (KYC) за вашата сметка на BitMart и имате вкупно салдо поголемо од 0,1 BTC, МОРА да ги дадете информациите споменати во бр. 3 погоре. Ако не успеавте да ги дадете потребните информации, ќе го одбиеме вашето барање за одврзување или ресетирање на вашиот Google 2FA.

Преземете ја апликацијата Google Authenticator

Андроид

За да користите Google Authenticator на вашиот уред со Android, тој мора да работи со Android верзија 2.1 или понова.

 1. На вашиот телефон или таблет со Android, посетете ја Google Play .
 2. Пребарајте Google Authenticator .
 3. Преземете ја и инсталирајте ја апликацијата.
iPhone iPad

За да користите Google Authenticator на вашиот iPhone, iPod Touch или iPad, мора да го имате најновиот оперативен систем за вашиот уред. Покрај тоа, за да ја поставите апликацијата на вашиот iPhone користејќи QR-код, мора да имате 3G модел или понов.

 1. На вашиот iPhone или iPad, посетете ја App Store.
 2. Пребарајте Google Authenticator .
 3. Преземете ја и инсталирајте ја апликацијата.

Поставување на апликацијата Google Authenticator

Андроид
 1. На телефонот или таблетот со Android, отворете ја апликацијата Google Authenticator.
 2. Ако ова е прв пат да користите Authenticator, допрете Започнете . За да додадете нова сметка, во долниот десен агол, изберете Додај .
 3. За да го поврзете вашиот мобилен уред со вашата сметка:
  • Користење на QR-код : изберете Скенирај бар-код . Ако апликацијата Authenticator не може да лоцира апликација за скенер на баркодови на вашиот мобилен уред, можеби ќе ви биде побарано да преземете и инсталирате една. Ако сакате да инсталирате апликација за скенер на бар-код за да можете да го завршите процесот на поставување, изберете Инсталирај , а потоа поминете низ процесот на инсталација. Откако ќе се инсталира апликацијата, повторно отворете го Google Authenticator, а потоа насочете ја камерата кон QR-кодот на екранот на вашиот компјутер.
  • Користење на таен клуч : изберете Внесете обезбеден клуч , а потоа внесете ја адресата на е-пошта на вашата сметка на BitMart во полето „Внесете име на сметката“. Следно, внесете го тајниот клуч на екранот на вашиот компјутер под Внесете код . Проверете дали сте избрале клучот да се заснова на времето , а потоа изберете Додај .
 4. За да проверите дали апликацијата работи, внесете го кодот за потврда на вашиот мобилен уред во полето на вашиот компјутер под Внесете ода , потоа кликнете Потврди.
 5. Ако вашиот код е точен, ќе видите порака за потврда. Кликнете Готово за да продолжите со процесот на поставување. Ако вашиот код е неточен, обидете се да генерирате нов код за потврда на вашиот мобилен уред, а потоа внесете го на вашиот компјутер. Ако сè уште имате проблеми, можеби ќе сакате да потврдите дека времето на вашиот уред е точно или да прочитате за вообичаени проблеми .
iPhone iPad
 1. На вашиот iPhone или iPad, отворете ја апликацијата Google Authenticator.
 2. Ако ова е прв пат да користите Authenticator, допрете Започнете со поставување . За да додадете нова сметка, во долниот десен агол, допрете Додај .
 3. За да го поврзете вашиот мобилен уред со вашата сметка:
  • Користење на баркод : допрете „Скенирај баркод“ и потоа насочете ја камерата кон QR-кодот на екранот на вашиот компјутер.
  • Користење на рачен внес : допрете „Рачно внесување“ и внесете ја адресата на е-пошта на вашата сметка на BitMart. Потоа, внесете го тајниот клуч на екранот на вашиот компјутер во полето под „Клуч“. Следно, вклучете го врз основа на време и допрете Готово.
 4. Ако вашиот код е точен, ќе видите порака за потврда. Кликнете Готово за да потврдите. Ако вашиот код е неточен, обидете се да генерирате нов код за потврда на вашиот мобилен уред, а потоа внесете го на вашиот компјутер. Ако сè уште имате проблеми, можеби ќе сакате да потврдите дека времето на вашиот уред е точно или да прочитате за вообичаени проблеми .

Како да се најавите на вашата сметка на BitMart


Како да се најавите на вашата сметка на BitMart [PC]

Пријавете се со е-пошта

1. Посетете го BitMart.com , изберете [ Најави се]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

2. Кликнете на [ Е-пошта]Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

3. Внесете ја [ вашата адреса за е-пошта] и [ вашата лозинка] ; потоа кликнете [ Пријавете се]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

4. Сега ќе ја видите страницата за потврда на е-пошта ; Проверете ја вашата е-пошта и внесете го шестцифрениот [ шифра за потврда на е-пошта] ; потоа кликнете [Поднеси]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Сега завршивте со најавувањето на сметката BitMart со е-пошта.

Пријавете се со Телефон

1. Посетете го BitMart.com , изберете [ Најави се]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

2. Кликнете на [ Телефон]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

3. Внесете го [ шифрата на вашата земја] , [ вашиот телефонски број] и [ лозинката за најавување] ; потоа кликнете [ Најави се]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

4. Сега ќе ја видите страницата за верификација на телефонот ; Проверете го вашиот телефон , ќе добиете дојдовен повик, потоа внесете го шестцифрениот [ код за потврда на телефонот] и кликнете [ Поднеси]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Сега завршивте со најавувањето на сметката BitMart со телефон.

Како да се најавите на вашата BitMart сметка [Mobile]

Пријавете се со Mobile Web

Пријавете се со е-пошта
1. Посетете го BitMart.com ; и кликнете на горната десна икона ;
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

2. Кликнете [ Најави се]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

3. Кликнете на [ Е-пошта]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

4. Внесете ја [ вашата е-адреса] и [вашата лозинка], потоа кликнете на [ Најави се]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

5. Проверете ја вашата е-пошта , и внесете го шестцифрениот [ код за потврда на е-пошта]; потоа кликнете [Поднеси]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

6. Кликнете на [ Потврди] за да го завршите најавувањето со е-пошта на мобилен веб.
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Пријавете се со Телефон

1. Посетете го BitMart.com ; и кликнете на горната десна икона

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


2. Кликнете на [ Најави се]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


3. Кликнете на [ Телефон]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


4. Внесете [ шифра на вашата земја] , [вашиот телефонски број] и [ вашата лозинка] , а потоа кликнете [ Најави се]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


5. Проверете го вашиот телефон , ќе добиете дојдовен повик, потоа внесете го шестцифрениот [ Телефонски код за потврда], а потоа кликнете [Поднеси]

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart


6. Кликнете на [ Потврди] за да го завршите најавувањето со Телефон на мобилен веб.

Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Пријавете се со мобилна апликација

Пријавете се со е-пошта
1. Отворете ја апликацијата BitMart што ја преземавте на вашиот телефон; и кликнете на горната лева икона .
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart
2. Кликнете [ Најави се]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

3. Кликнете на [ Е-пошта]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart4. Внесете ја [ вашата е-адреса] и [ вашата лозинка];потоа кликнете [ Најави се]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

5. Проверете ја вашата е-пошта , и внесете го шестцифрениот [ код за потврда на е-пошта]; потоа кликнете [Поднеси]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart
6. Кликнете [ Потврди] за да го завршите најавувањето со е-пошта на мобилната апликација.
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Пријавете се со Телефон

1. Отворете ја апликацијата BitMart што ја преземавте на вашиот телефон; и кликнете на горната лева икона
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

2. Кликнете на [ Login]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

3. Кликнете на [ Mobile]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

4. Внесете го [ шифрата на вашата земја] , [ телефонскиот број] и [ вашата лозинка] , потоа кликнете [ Login]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

5. Проверете го вашиот телефон , ќе добиете дојдовен повик, потоа внесете го шестцифрениот [ Phone Verification Code], потоа кликнете [Submit]
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

6. Кликнете [ Confirm] за да го завршите вашето најавување со телефон на мобилна апликација.
Како да отворите сметка и да се најавите на BitMart

Thank you for rating.