Si të bëni analiza teknike për tregtimin e kriptomonedhave në BitMart
Arsimi

Si të bëni analiza teknike për tregtimin e kriptomonedhave në BitMart

Me rritjen e popullaritetit të Bitcoin dhe kriptomonedhave të tjera, rritet edhe numri i tregtarëve në tregun e kriptove. Paqëndrueshmëria e lartë e kriptomonedhave u lejon tregtarëve të fitojnë para të mira nga luhatjet e çmimeve, por mbështetja vetëm te fati ose intuita në tregti është një ide e keqe. Një tregtar duhet të analizojë vazhdimisht tregun. Për fat të mirë, sot ekzistojnë disa metoda të analizës së tregut. Një nga këto metoda është analiza teknike e kriptomonedhës. Grafikët janë me të vërtetë 'gjurma e parave'. - Fred McAllen, Charting dhe analist teknik.
Kriptimi simetrik dhe asimetrik me BitMart
Blog

Kriptimi simetrik dhe asimetrik me BitMart

Mbrojtja e të dhënave kriptografike është një fushë e rëndësishme që po bëhet gjithnjë e më e rëndësishme. Zhvillimi i shpejtë i teknologjisë blockchain bazuar në kriptografi ka zgjeruar më tej fushën e aplikimit të kriptimit. Megjithatë, disa njerëz ende debatojnë nëse kriptimi simetrik apo asimetrik është më i mirë. Ky artikull do t'ju tregojë se çfarë është kriptimi simetrik dhe asimetrik, do të analizojë tiparet e tyre dhe do të shqyrtojë dallimet, pikat e forta dhe të dobëta të tyre.