Përmbledhja e Shkëmbimit BitMart

Shtabi Ishujt Kajman
Gjetur në 2018
Shenja vendase po
Kriptovaluta e listuar 200+
Çiftet tregtare 280+
Monedhat e mbështetura Fiat USD, EUR, CAD
Vendet e mbështetura 180
Depozita minimale 50 dollarë
Tarifat e depozitave Falas
Tarifat e transaksionit 0.25%
Tarifat e Tërheqjes Varet nga monedha
Aplikacion po
Mbështetja e Klientit Email, Help Desk

Çfarë është BitMart?

BitMart është një shkëmbim kryesor i aseteve dixhitale që u mundëson përdoruesve të tregtojnë monedhat dixhitale ose kriptovalutat për asete të tjera të njohura, si fiat ose monedhat dixhitale, si Bitcoin dhe Ethereum. Platforma e tregtimit ka mbështetur një arkitekturë të avancuar të sistemit me shumë shtresa dhe me shumë grupime për të vërtetuar stabilitetin, sigurinë dhe shkallëzueshmërinë e sistemit. Gjuhët kryesore të mbështetura nga BitMart janë anglishtja, mandarina, japoneze dhe vietnameze.

Rishikimi i BitMart

Rishikimi i BitMart Exchange – Ndërfaqja e platformës

Rreth BitMart Exchange

Shkëmbimi BitMart ka evoluar shumë që nga fillimi i tij. Ajo u ka dhënë homologëve të saj një përpjekje për paratë e tyre me ndërfaqen e saj miqësore për përdoruesit dhe strukturën konkurruese të tarifave. Megjithatë, nuk ka kaluar shumë kohë që kur ata debutuan në platformë, por nuk kanë marrë kohë për të kapur konkurrencën. Në mënyrë të pamohueshme, ka ende më pak kriptovaluta në shportën e saj, por kompania mund ta zgjidhë lehtësisht atë me përditësime të rregullta. Gjithashtu, ka shumë komente të shkëmbimit të BitMart në ueb. Ne gjithashtu lexuam disa, por kjo është ajo që mësuam duke përdorur personalisht platformën e tregtimit. Këtu janë disa veçori që e bëjnë tregun e këmbimit të BitMart të spikatur:-

Regjistrim i lehtë

Regjistrimi në BitMart Exchange është shumë i përshtatshëm. Tregtarët e rinj do ta kenë të lehtë të operojnë dhe gurutë e tregut do ta etiketojnë atë si një hyrje pa probleme.

2FA Siguria

Për të mbajtur të sigurt dhe të sigurt informacionin personal të tregtarëve, BitMart përdor Autentifikimin me 2 faktorë për të parandaluar hyrjen e paautorizuar në llogarinë e përdoruesit. Ky është një veçori e rëndësishme që ka tejkaluar të gjitha veçoritë e tjera në rishikimin tonë të shkëmbimit të BitMart.

Asnjë gjuhësor teknik i komplikuar

BitMart përdor terma të kuptueshëm dhe të drejtpërdrejtë në shkëmbimin e tyre, gjë që është shumë e dobishme për fillestarët që sapo kanë hyrë në botën e tregtimit dhe kriptomonedhës. Ai e ka mbajtur veten të thjeshtë për përdorim në të gjithë globin.

Tarifa të arsyeshme tregtare dhe shpërblime të tjera

Tarifat e tregtimit, tarifat e tërheqjes dhe tarifat e tjera janë vendimtare për tregtarët. Ndryshe nga shkëmbimet e tjera, Exchange BitMart ngarkon tarifa më të vogla tregtare pasi nuk ngarkon për depozitat, ndërsa tarifat e tërheqjes rregullohen sipas kriptomonedhës.

Sipas rishikimit tonë të shkëmbimit BitMart, është një produkt vërtet i mirë që është planifikuar duke mbajtur parasysh tregtarët, gjë që është shumë e rëndësishme për rritjen e një biznesi.

Historia e Shkëmbimit BitMart

BitMart u themelua në vitin 2018 nga një entuziast i kriptos, tani CEO Sheldon Xia. Ai filloi me një vizion për të krijuar diçka të madhe në botën e kriptove. Në janar 2018, kompania krijoi shenjën e saj përpara se të lansonte zyrtarisht platformën tregtare, shkëmbimin e kriptove BitMart më 15 mars 2018.

Karakteristikat kryesore të BitMart

Shkëmbimi i kriptomonedhave BitMart ka një mori karakteristikash tërheqëse. Ndryshe nga të tjerët, është një shkëmbim legjitim i kriptomonedhave që ofron shërbime më të mira se të tjerët. Lexoni më poshtë karakteristikat kryesore: -

 • Përvojë tregtare e përgjegjshme dhe e përshtatshme e përshtatshme për tregtarët fillestarë dhe të ndërmjetëm.
 • Shkëmbimi BitMart ofron një veçori të tregut Spot që lejon përdoruesit të çiftojnë mbi 90 kriptovaluta kundrejt argumenteve BTC, ETH, USDT dhe BMX.
 • Të dhënat e platformës në kohë reale dhe grafiku për të tregtuar altcoin të njohura.
 • Aplikacioni BitMart lejon përdoruesit të monitorojnë portofolin dhe të kenë akses në tregtinë nga kudo.
 • Për siguri, 99% e fondeve në BitMart ruhen në kuletat e ftohta offline për të mbrojtur fondet e përdoruesve.
 • Programi i huadhënies i ofruar në kriptoma si USDC i lejon përdoruesit të fitojnë deri në 6.25% normë interesi vjetore.
 • Projekte blockchain me cilësi të lartë për të nisur me efikasitet përmes BitMart Shooting Star.
 • Platforma ofron referime deri në 30% dhe një program shoqërues për të fituar shpërblime për sjelljen e tregtarëve të rinj.
 • Ai ngarkon tarifa të arsyeshme tregtare, tarifa konkurruese dhe shpërblime të tjera.
 • Një udhëzues i plotë trajnimi dhe edukimi për të ndihmuar tregtarët e ardhshëm të kriptomonedhave.

Rishikimi i BitMart

Rishikimi i BitMart Exchange – Pse të zgjidhni BitMart?

Rishikimi i BitMart Exchange: Pro dhe Kundër

Këtu janë disa merita dhe të meta të platformës BitMart bazuar në rishikimin tonë të shkëmbimit BitMart: -

Pro Kundër
Shkëmbimi i kriptove është i rregulluar të funksionojë në SHBA. Është relativisht i ri.
BitMart mbështet një mori kriptomonedhash në treg. Krahasuar me të tjerat, ka ende shumë kriptomonedha për t'u renditur.
Tarifa e tregtimit dhe të tjerat janë të arsyeshme.
Ndërfaqja e përdoruesit është miqësore.
Ka një sistem financiar më të mirë.
Është pikërisht ajo që duhet të jenë shkëmbimet e kriptove në të ardhmen.

Procesi i regjistrimit të BitMart Exchange

Rishikimi i BitMart

Shqyrtimet BitMart – Procesi i regjistrimit

 • Vizitoni faqen zyrtare të BitMart Exchange.
 • Klikoni në "Fillimi" në këndin e sipërm të djathtë
 • Ju mund të krijoni llogarinë tuaj duke futur adresën tuaj të emailit ose numrin e kontaktit.
 • Zgjidhni një fjalëkalim.
 • Klikoni në kutinë e kontrollit që thotë "Pajtohem me termat dhe kushtet".
 • Klikoni në "Regjistrohu".
 • Sistemi do t'ju dërgojë një kod konfirmimi në emailin tuaj ose një tekst SMS.
 • Rifusni fjalëkalimin tuaj të BitMart Exchange dhe kodin e konfirmimit dhe jeni gati të blini kripto.
 • Për verifikimin e llogarisë, jepni kopje të ID-së, pasaportës ose patentës suaj.

Detaje mbi BMX Token

BMX është shenja origjinale e Platformës së Shkëmbimit BitMart. Shenja BMX bazohet në tokenin e shërbimeve ERC-20 që u lëshua për herë të parë si BMC në dhjetor 2017. Në janar 2018, emri u ndryshua në BMX, me një vëllim total prej 1,000,000,000.

30% e parë e vëllimit total të tokenit u dedikohet pjesëmarrësve specifikë; një rendiment tjetër i vlerësuar prej 30% është për ekipin themelues. Kompania ka kushtuar 20% për shpërblimet e komunitetit, ndërsa investitorët dhe zogjtë e hershëm marrin 10% dhe 10% fitime të vlerësuara në përputhje me rrethanat.

Kjo shenjë ofron një zbritje falas për pronarët e saj dhe mund të përdoret gjithashtu për të marrë pjesë në fushatën e projektit Vote for Your Coin dhe Mission X2 kur ajo është aktive. Pikërisht, me këto argumente, ju mund të merrni përfitime me interes të lartë.

Rishikimi i BitMart

Rishikimi i BitMart Exchange – Detaje mbi BMX Token

Shërbimet e ofruara nga BitMart

Tregtim në vend

Tregtimi në vend është një opsion i rregullt tregtimi. Shumë shkëmbime kriptosh i lejojnë tregtarët të tregtojnë asete dixhitale superiore të teknologjisë blockchain për shkak të tregtimit spot. Është tipari më në trend i BitMart.

Rishikimi i BitMart

Shqyrtime të Shkëmbimit të BitMart – Tregtim në Spot nga BitMart

Opsione të shumta tregtare

BitMart ofron shërbime ndërmjetëse për opsionet e tregtimit C2C dhe B2B për individë dhe biznese. Ndryshe nga shkëmbimet e tjera të kriptomonedhave, tregtarët e kësaj platforme kanë tregti në të ardhmen, tregtim OTC dhe portë fiat, të gjitha në një vend.

Referimet

BitMart ofron shpërblime referimi për vizitorët. Sipas informacionit, ka një shpërblim 30% për sjelljen e një tregtari të ri. Në ditët e sotme, shumë janë të interesuar për tregtimin e kriptomonedhave. Prandaj është një tipar mjaft trend i BitMart.

Kreditimi

BitMart Lending ofron të ardhura pasive për njerëzit që kërkojnë disa të ardhura shtesë nëpërmjet opsioneve të huadhënies. Ai perceptohet si një projekt huadhënieje ose ofron kredi të mbështetura me kripto që kanë kushtet e tyre të investimit dhe rendimentet, por janë të ndryshme nga disa opsione kreditimi. Për të marrë pjesë në projekte të tilla, është e detyrueshme të abonoheni në to dhe token që keni zgjedhur do të bllokohet. Kur të përfundojë afati, pjesëmarrësit marrin automatikisht si argumentet fillestare të depozituara gjatë abonimit ashtu edhe interesin e grumbulluar në llogaritë e tyre BitMart. Interesi i përllogaritur vjetor mund të ndryshojë nga 5% në 120% në momentin e shkrimit. Ai gjithashtu ofron shumë aspers për të fituar shpërblime - argumentet BitMart. Pikërisht, këto janë kredi të bazuara në kripto.

Rishikimi i BitMart

Shqyrtime të Shkëmbimit të BitMart – Kreditimi i BitMart

Aksionet

Për të ruajtur rrjetin blockchain, BitMart ofron një veçori tjetër të shkëlqyer që vepron si një burim tjetër i të ardhurave pasive të quajtur BitStacking. Ky proces mban fondet e tregtarëve në portofolin e kriptomonedhës për një periudhë kohore, të cilat më tej shpërndahen çdo muaj si shpërblime të vendosjes së BitMart. Në këtë shërbim aksionesh, bëhet transferta bankare.

Launchpad

BitMart promovon programin e tij të yllit për projekte të reja. Kategorizuar si një kombinim i listimeve të zakonshme dhe IEO me një procedurë të racionalizuar dhe rregulla të favorshme. NULS është projekti i tyre inaugurues i listuar në Shooting Stars.

Projekti Mission X2 është një mënyrë tjetër për të nisur një sipërmarrje të re. Është bërë për investitorët që duan të mbështesin startup-et dhe të marrin premiume prej tyre. Investitorëve u kërkohet të transferojnë një sasi të caktuar BMX në startupin që ata kanë zgjedhur. Pasi shuma e BMX të arrijë në 1 milion, tokeni i projektit mund të hyjë në tregun BMX dhe të çiftohet me BMX.

Tarifat e transaksionit nga tregu BMX u shpërblehen mbështetësve në përpjesëtim me pjesën e tyre në totalin e investimit ditor.

Rishikimi i BitMart

Shqyrtimet e BitMart – BitMart Launchpad

Siguria

Zyra e BitMart Exchange në SHBA u regjistrua si (MSB) Money Service Business me rregullatorët amerikanë të administruar nga Rrjeti i Zbatimit të Krimeve Financiare më 30 Prill 2018. Me këtë, BitMart ka mundur të fitojë besimin e përdoruesve në projekt. Llogaria e tregtarit ruhet në mënyrë të sigurt me ndihmën e 2FA, konfirmimit të tërheqjes, zbulimit të adresës IP, informacionit personal të koduar dhe ruajtjes së portofolit të ftohtë.

Përdoruesit janë gjithashtu të pranueshëm për programin Bug Bounty, ku ata shpërblehen për raportimin e çdo defekti që mund të shkaktojë një kërcënim të rëndësishëm për veçoritë e sigurisë të faqeve të internetit të BitMart. Tregu i kriptomonedhave funksionon kryesisht në besim, dhe faqja e internetit BitMart është dëshmuar të jetë e tillë.

Rishikimi i BitMart

Rishikimet e BitMart – Karakteristikat e Sigurisë

Struktura e tarifave të BitMart

Struktura e tarifave të BitMart bazohet në një Model Maker/Marrës, me 0,100% të ngarkuar nga prodhuesi dhe 0,200% nga marrësi. Sidoqoftë, llogaritja e tarifës së tregtimit bazohet në vëllimin e tregtimit mbi 30 ditë (për Bitcoin), Nivelin e llogarisë dhe gjendjen e BMX.

Për depozitimin e fondeve në llogarinë tuaj BitMart, nuk ka tarifë transaksioni, ndërsa për tërheqje, tarifat ndryshojnë në varësi të monedhës. Këto tarifa rregullohen rregullisht sipas tarifave të rrjetit të tyre të blockchain.

Monedhat e mbështetura të BitMart Exchange

Së bashku me BMC, kriptomat e BitMart ndahen në BTC, ETH dhe USDT. Ndërsa ne po shkruajmë, tregu BMX përbëhet nga çifte të vogla tregtare në krahasim me tre platformat e tjera. Shkëmbimi BMX përbëhet nga 242 çifte tregtare dhe 131 kripto, duke përfshirë Dash, Bitcoin Cash, Ox. BitMart është i aksesueshëm në 180 vende, duke përfshirë SHBA-në, Korenë e Jugut dhe shumicën e vendeve evropiane. Megjithatë, disa vende i kufizojnë qytetarët e tyre nga përdorimi i BitMart; ato janë – Kina, Afganistani, Kongo (Brazzaville), Kongo (Kinshasa), Kuba, Republika Popullore Demokratike e Koresë, Eritrea, Iraku, Irani, Bregu i Fildishtë, Kirgistani, Libani, Libia, Sudani, Sudani i Jugut.

Tregtimi i kriptove me BitMart

Për të blerë kripto, tregtarët preferojnë shkëmbime që kanë ndërfaqe miqësore për fillestarët. Ekipi BitMart ofron një përvojë përdoruesi me cilësi të lartë përmes platformës së tij tregtare. Përdoruesit që janë të rinj në shkëmbimin e pikave nuk do të përballeshin me ndonjë vështirësi me termat dhe treguesit teknikë. Mjeti i pamjes së tregtimit është tashmë i integruar në BitMart Exchange. Disa tregues dhe terma teknikë që do të hasni:

 • Mesatarja lëvizëse
 • Stokastika
 • Bandat Bollinger
 • Indeksi relativ i forcës
 • Vëllimi, interesi i kriptove dhe shumë të tjera.

Tregtimi i së ardhmes me Levë nga BitMart

Më 21 shkurt 2020, funksioni i BitMart Futures Trading u lançua zyrtarisht. Për përdoruesit që duan të tregtojnë në kriptovaluta me një diferencë, shkëmbimi i BitMart u ofron atyre një ndërfaqe të ndryshme përdoruesi në platformën e tyre të quajtur tregjet e së ardhmes. Tregjet e së ardhmes lejojnë tregtarët të shkëmbejnë kripto me një shumëzues marzhi prej 5,10,20,50 dhe 100X. Ata mund të kalojnë pa probleme midis fondeve reale dhe fondeve virtuale ndërsa përdorin një llogari. Sipas këshillave më të fundit të investimeve të guruve të tregut, BitMart's Futures Trading së shpejti do të bëhet zgjedhja e parë e tregtarëve.

Rishikimi i BitMart

Rishikimi i BitMart – Tregtimi i të ardhmes me levë

Aplikacioni celular BitMart

BitMart ofron platformën e saj të tregtimit për sistemet operative IOS dhe Android, duke i lejuar tregtarët e tyre të kenë të njëjtën përvojë miqësore për përdoruesit siç ofron në PC dhe laptopë. Aplikacioni i tyre i lejon tregtarët të tregtojnë me kriptovaluta si çdo shkëmbim tjetër në lëvizje dhe të mbajnë gjurmët e performancës së tregut. Nëse krahasojmë aplikacionet celulare BitMart, atëherë patjetër që do të dallohet.

Rishikimi i BitMart

Shqyrtime të Shkëmbimit BitMart – Aplikacioni Mobile BitMart

A është BitMart i sigurt?

Që nga dita e parë e ekzistencës së tij, BitMart ka dëshmuar të jetë një platformë e sigurt tregtare Crypto për të ruajtur informacione dhe fonde personale. Deri më sot, kompania nuk është përballur ose raportuar me ndonjë shkelje ose sulm me qëllim të keq në sistemet e saj.

Rishikimi i BitMart Exchange: Siguria

Për sigurinë, BitMart mban më pak se 0,5% të aseteve të tregtarëve në një portofol të nxehtë për operacionet e përditshme të tregtimit dhe mban 99% në portofolin e ftohtë offline për të mbrojtur të dhënat/asetet e tregtarit nga sulmet e jashtme me qëllim të keq. Llogaritë e përdoruesve kanë autentifikimin 2FA ku tregtari mund të hyjë në llogari vetëm kur merr një kod vërtetimi në telefonat inteligjentë. Për Tërheqjet, portofoli kërkon një kod konfirmimi të dërguar në adresën e tyre të telefonit ose emailit.

BitMart gjithashtu pretendon se ka aplikuar:-

 1. Mbrojtje kundër sulmeve DDOS
 2. Rezervimi automatik i bazës së të dhënave
 3. Mbrojtje e siguruar me SSL (https).

Mbështetja e klientit BitMart

Fillestarët mund të përdorin FAQ dhe seksionin e ndihmës për të mësuar dhe filluar me asetet e kriptove në BitMart Exchange. Nëse tregtarët nuk e kuptojnë, ata mund të përdorin chatbot live për të folur me një agjent të shërbimit ndaj klientit. Përdoruesit mund të dërgojnë gjithashtu një email në [email protected] me një kohë kthimi prej 3 ditësh.

Rishikimi i BitMart Exchange: Përfundim

BitMart është një nga shkëmbimet e reja dhe të ndryshme të kriptomonedhave që bëri një emër masiv në treg në një periudhë të shkurtër, e gjitha kjo falë ndërfaqes së tij miqësore për përdoruesit dhe një pamje themelore tregtare. BitMart funksionon në pajisje të ndryshme, si PC, celular, Mac, dhe është i aksesueshëm përmes një shfletuesi uebi dhe shfletuesi celular, duke i lejuar tregtarët e tyre të ecin dhe të tregtojnë.

BitMart është një paketë e përgjithshme e përvojës së pasur të përdoruesit dhe besueshmërisë, e cila është paraqitur në mënyrë perfekte. Përveç kësaj, kompania është regjistruar në MSB, e cila e vërteton atë si një shkëmbim legjitim të kriptove.

Pyetjet e shpeshta

A është i ligjshëm BitMart Exchange?

BitMart është i regjistruar në Biznesin e Shërbimeve të Parasë (MSB). Prandaj, është një biznes legjitim.

A është BitMart Legal në SHBA?

Po, BitMart është i ligjshëm në SHBA, pasi është i certifikuar nga rregullatorët amerikanë.

Si mund të shkëmbej në BitMart?

Për të përdorur BitMart Exchange, tregtarët duhet të krijojnë llogaritë e tyre në faqen e internetit. Pasi të verifikohen provat e identifikimit, tregtarët mund të fillojnë tregtimin.

Ku ndodhet BitMart Exchange?

BitMart's gëzon një bazë të gjerë klientësh në mbi 180 vende, me zyrat e saj të vendosura në Nju Jork, Kinë e Madhe, Seul dhe Hong Kong.

Thank you for rating.