Што е индекс на Crypto Fear & Greed во BitMart
Блог

Што е индекс на Crypto Fear & Greed во BitMart

Индексот на крипто страв и алчност дава увид во општите чувства на пазарот на крипто. Во оваа статија, објаснивме како индексот на крипто страв и алчност може да им помогне на трговците да одлучат кога да влезат или да излезат од крипто-пазарот.