BitMart Hap llogari - BitMart Albania - BitMart Shqipëria

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Si të hapni një llogari tregtare në BitMart


Si të hapni një llogari BitMart [PC]


Hapni një llogari BitMart me adresën e emailit

Hapi 1: Vizitoni https://www.bitmart.com dhe klikoni [ Get Started]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Hapi 2: mund të hapni një llogari ose me email ose celular . Këtu marrim si shembull hapjen me email . Klikoni [ Email]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Hapi 3: Futni [ adresën tuaj të Email-it] dhe vendosni [ një fjalëkalim të hyrjes]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Hapi 4: Nëse jeni të ftuar nga të tjerë, klikoni [ Shto kodin e ftesës] dhe futni [kodin tuaj të referimit] . Nëse jo, thjesht kaloni këtë seksion.

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMartSi të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 5: Kontrolloni [ Marrëveshja e përdoruesit dhe Politika Private]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Hapi 6: Klikoni [ Regjistrohu] . Pastaj do të shihni faqen e verifikimit të emailit.

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Hapi 7: Kontrolloni emailin tuaj të regjistruar dhe shkruani [ Kodin e verifikimit të emailit] gjashtëshifror dhe klikoni [ Dërgo]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Urime, jeni gati! Tani mund të hyni në BitMart dhe të filloni të tregtoni kriptomat tuaja të preferuara!

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Për të siguruar më mirë sigurinë e llogarisë dhe të aseteve tuaja, ne kërkojmë nga përdoruesit tanë që të kryejnë vërtetimin me dy faktorë sa më shpejt të jetë e mundur.

Hapni një llogari BitMart me numrin e telefonit

Hapi 1: Vizitoni https://www.bitmart.com dhe klikoni [ Get Started]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 2: mund të hapni një llogari ose me email ose me telefon . Këtu marrim si shembull hapjen me telefon . Klikoni [ Telefon]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 3: Futni [ kodin tuaj të shtetit] , [ numrin tuaj të telefonit] dhe vendosni [ një fjalëkalim hyrjeje]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Hapi 4: Nëse jeni ftuar nga të tjerët, klikoni [ Shto kodin e ftesës] dhe fut [kodin e referimit] . Nëse jo, thjesht kaloni këtë seksion.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Hapi 5: Kontrolloni [ Marrëveshja e përdoruesit dhe Politika Private]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMartHapi 6: Klikoni [ Regjistrohu] . Pastaj do të shihni faqen e Verifikimit të Telefonit.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Hapi 7: Kontrolloni telefonin tuaj dhe futni [ Kodin e Verifikimit të Telefonit] gjashtëshifror , dhe klikoni [ Dërgo]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Urime,
jeni gati! Tani mund të hyni në BitMart dhe të filloni të tregtoni kriptomat tuaja të preferuara!

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Për të siguruar më mirë sigurinë e llogarisë dhe të aseteve tuaja, ne kërkojmë nga përdoruesit tanë që të kryejnë vërtetimin me dy faktorë sa më shpejt të jetë e mundur.

Si të hapni një llogari BitMart [Mobile]

Hapni një llogari BitMart përmes aplikacionit BitMart

Hapi 1: Hapni aplikacionin BitMart [ BitMart App IOS ] ose [ BitMart App Android ] që keni shkarkuar, klikoni [ikonën e sipërme majtas]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 2 : Klikoni [ Identifikohu]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMartHapi 3 : Klikoni [ Regjistrohu]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 4 : Mund të hapni një llogari ose me email ose celular . Këtu marrim si shembull hapjen me email . Klikoni [ Email]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 5: Futni [ adresën tuaj të emailit] dhe vendosni [një fjalëkalim të hyrjes]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 6: Nëse jeni të ftuar nga të tjerë, klikoni [ Shto kodin e ftesës] dhe futni [kodin tuaj të referimit] . Nëse jo, thjesht kaloni këtë seksion.

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 7: Kontrolloni [ Marrëveshja e përdoruesit dhe Politika Private]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 8: Klikoni [ Regjistrohu] . Pastaj do të shihni faqen e verifikimit të emailit

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 9: Kontrolloni emailin tuaj të regjistruar dhe futni [ Kodin e verifikimit të emailit] gjashtëshifror dhe klikoni [ Dërgo]

Urime, jeni gati! Tani mund të hyni në BitMart dhe të filloni të tregtoni kriptomat tuaja të preferuara!

Për të siguruar më mirë tregtimin tuaj në BitMart, ne kërkojmë nga përdoruesit tanë të kryejnë vërtetimin me dy faktorë një herë.

Hapni një llogari BitMart përmes Web Mobile (H5)

Hapi 1: Hapni bitmart.com në telefonin tuaj, klikoni [ Get Started]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 2 : mund ta hapni ose me email ose celular . Këtu marrim si shembull hapjen me email . Klikoni [ Email]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 3 : Futni [ adresën tuaj të emailit} dhe vendosni [ një fjalëkalim për hyrjen]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMartHapi 4: Nëse jeni të ftuar nga të tjerë, klikoni [ Shto kodin e ftesës] dhe futni [kodin tuaj të referimit] . Nëse jo, thjesht kaloni këtë seksion.

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


Hapi 5: Kontrolloni [ Marrëveshja e përdoruesit dhe Politika Private]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Hapi 6: Klikoni [ Regjistrohu] . Pastaj do të shihni faqen e verifikimit të emailit.

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Hapi 7: Kontrolloni emailin tuaj të regjistruar dhe shkruani [ Kodin e verifikimit të emailit] gjashtëshifror dhe klikoni [ Dërgo]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Urime, jeni gati! Tani mund të hyni në BitMart dhe të filloni të tregtoni kriptomat tuaja të preferuara!

Për të siguruar më mirë tregtimin tuaj në BitMart, ne kërkojmë nga përdoruesit tanë të kryejnë vërtetimin me dy faktorë një herë.

Shkarkoni aplikacionin BitMart

Shkarkoni aplikacionin BitMart iOS

1. Hyni me Apple ID tuaj, hapni App Store, zgjidhni ikonën e kërkimit në këndin e poshtëm djathtas; ose Klikoni në këtë lidhje më pas hapeni në telefonin tuaj: https://www.bitmart.com/mobile/download/inner
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

2. Futni “ BitMart ” në shiritin e kërkimit dhe shtypni kërkimin.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

3. Shtypni [ GET ] për ta shkarkuar.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

4. Pas instalimit, kthehuni në faqen kryesore dhe hapni aplikacionin tuaj Bitmart për të filluar .

Shkarkoni aplikacionin BitMart Android

1. Hapni Play Store, futni “ BitMart ” në shiritin e kërkimit dhe shtypni kërkimin; Ose Klikoni në këtë lidhje dhe hapeni në telefonin tuaj: https://www.bitmart.com/mobile/download/inner
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

2. Klikoni Install për ta shkarkuar;
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

3. Kthehuni në ekranin bazë dhe hapni aplikacionin tuaj Bitmart për të filluar .

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) rreth hapjes së një llogarie

Çlidhe ose rivendos My Google 2FA

Nëse aksidentalisht keni humbur aksesin në email, telefon ose Google Authenticator, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të rivendosur Google 2FA tuaj.

Duhet të dorëzosh një biletë mbështetjeje për të shkëputur ose rivendosur Google 2FA. Për të filluar, sigurohuni që të keni me vete dokumentet dhe informacionin e mëposhtëm:

1. Numri i telefonit ose adresa e emailit që përdorni për t'u regjistruar në BitMart.

2. Imazhet e përparme dhe të pasme të letërnjoftimit. (Imazhet dhe numri i ID-së duhet të jenë të lexueshëm.)

3. Një foto ku ju mbani në ballë të kartës së identitetit dhe një shënim që sqaron kërkesën tuaj për mbështetje. (Selfie nuk pranohet. Fotografia, numri i ID-së dhe shënimi duhet të jenë të lexueshme.)

 • Data dhe një shpjegim i kërkesës suaj DUHET të përfshihen në shënim, ju lutemi shikoni shembullin më poshtë:
 • 20190601 (vvvv/mm/dd), duke kërkuar për të shkëputur Google 2FA në llogarinë time BitMart

4. Informacion rreth emrit token me më shumë aktive në llogarinë tuaj BitMart OSE çdo regjistrim depozitimi dhe tërheqjeje. DUHET të jepni të paktën një informacion. Ne ju rekomandojmë të jepni sa më shumë informacion që të jetë e mundur në mënyrë që të mund ta përpunojmë kërkesën tuaj më shpejt.

5. Një numër i vlefshëm telefoni ose adresë emaili në mënyrë që mbështetja jonë e klientit të mund t'ju kontaktojë nëse është e nevojshme.

Paraqisni të gjitha dokumentet dhe informacionin tuaj nëpërmjet Qendrës së Mbështetjes: https://support.bmx.fund/hc/en-us/requests/new

Ju lutemi vini re:

Nëse nuk e keni përfunduar Autentifikimin e Identitetit (KYC) për llogarinë tuaj BitMart dhe keni një bilanc total më të madh se 0.1 BTC, DUHET të jepni informacionin e përmendur në #3 më sipër. Nëse nuk keni dhënë ndonjë informacion të kërkuar, ne do ta refuzojmë kërkesën tuaj për shkëputjen ose rivendosjen e Google 2FA.

Shkarkoni aplikacionin Google Authenticator

Android

Për të përdorur Google Authenticator në pajisjen tuaj Android, duhet të ketë versionin Android 2.1 ose më të ri.

 1. Në telefonin ose tabletin tuaj Android, vizitoni Google Play .
 2. Kërkoni për Google Authenticator .
 3. Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin.
iPhone iPad

Për të përdorur Google Authenticator në iPhone, iPod Touch ose iPad, duhet të keni sistemin operativ më të fundit për pajisjen tuaj. Përveç kësaj, për të konfiguruar aplikacionin në iPhone tuaj duke përdorur një kod QR, duhet të keni një model 3G ose më të ri.

 1. Në iPhone ose iPad tuaj, vizitoni App Store.
 2. Kërkoni për Google Authenticator .
 3. Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin.

Konfigurimi i aplikacionit Google Authenticator

Android
 1. Në telefonin ose tabletin tuaj Android, hapni aplikacionin Google Authenticator.
 2. Nëse kjo është hera e parë që përdorni Authenticator, trokitni lehtë mbi Filloni . Për të shtuar një llogari të re, në fund djathtas, zgjidhni Shto .
 3. Për të lidhur pajisjen tuaj celulare me llogarinë tuaj:
  • Përdorimi i kodit QR : Zgjidhni Skanoni një barkod . Nëse aplikacioni Authenticator nuk mund të gjejë një aplikacion të skanuesit të barkodit në pajisjen tuaj celulare, mund t'ju kërkohet të shkarkoni dhe instaloni një të tillë. Nëse dëshironi të instaloni një aplikacion skaneri të barkodit që të mund të përfundoni procesin e konfigurimit, zgjidhni Instalo dhe më pas kaloni procesin e instalimit. Pasi të instalohet aplikacioni, rihap Google Authenticator dhe më pas drejtoje kamerën te kodi QR në ekranin e kompjuterit.
  • Përdorimi i çelësit sekret : Zgjidhni Futni një çelës të dhënë , më pas vendosni adresën e emailit të llogarisë suaj BitMart në kutinë "Fut emrin e llogarisë". Më pas, futni çelësin sekret në ekranin e kompjuterit tuaj nën Fut kodin . Sigurohuni që keni zgjedhur ta bëni tastin bazuar në kohë , më pas zgjidhni Shto .
 4. Për të testuar nëse aplikacioni po funksionon, futni kodin e verifikimit në pajisjen tuaj celulare në kutinë në kompjuterin tuaj nën Futni c ode , më pas klikoni Verifiko.
 5. Nëse kodi juaj është i saktë, do të shihni një mesazh konfirmimi. Klikoni Done për të vazhduar procesin e konfigurimit. Nëse kodi juaj është i pasaktë, provoni të gjeneroni një kod të ri verifikimi në pajisjen tuaj celulare dhe më pas futeni atë në kompjuterin tuaj. Nëse keni ende probleme, mund të dëshironi të verifikoni që ora në pajisjen tuaj është e saktë ose të lexoni për problemet e zakonshme .
iPhone iPad
 1. Në iPhone ose iPad, hapni aplikacionin Google Authenticator.
 2. Nëse kjo është hera e parë që përdorni Authenticator, trokitni lehtë mbi Filloni konfigurimin . Për të shtuar një llogari të re, në fund djathtas, trokitni lehtë mbi Shto .
 3. Për të lidhur pajisjen tuaj celulare me llogarinë tuaj:
  • Përdorimi i barkodit : Prekni "Scan Barcode" dhe më pas drejtojeni kamerën drejt kodit QR në ekranin e kompjuterit tuaj.
  • Përdorimi i hyrjes manuale : Prekni "Hyrja manuale" dhe futni adresën e emailit të llogarisë suaj BitMart. Pastaj, futni çelësin sekret në ekranin e kompjuterit tuaj në kutinë nën "Çelësi". Më pas, aktivizoni Bazuar në kohë dhe prekni Done.
 4. Nëse kodi juaj është i saktë, do të shihni një mesazh konfirmimi. Klikoni Done për të konfirmuar. Nëse kodi juaj është i pasaktë, provoni të gjeneroni një kod të ri verifikimi në pajisjen tuaj celulare dhe më pas futeni atë në kompjuterin tuaj. Nëse keni ende probleme, mund të dëshironi të verifikoni që ora në pajisjen tuaj është e saktë ose të lexoni për problemet e zakonshme .

Si të regjistroheni në llogarinë tuaj BitMart


Si të identifikoheni në llogarinë tuaj BitMart [PC]

Hyni me Email

1. Vizitoni BitMart.com , zgjidhni [ Sign in]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

2. Klikoni [ Email]Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

3. Futni [ adresën tuaj të Email] dhe [ Fjalëkalimin tuaj] ; pastaj klikoni [ Sign in]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

4. Tani do të shihni faqen e verifikimit të emailit ; Kontrolloni emailin tuaj dhe shkruani [ Kodin e verifikimit të emailit] gjashtëshifror ; pastaj klikoni [Dërgo]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Tani keni përfunduar hyrjen në llogarinë BitMart me Email.

Hyni me Telefon

1. Vizitoni BitMart.com , zgjidhni [ Identifikohu]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

2. Klikoni [ Telefon]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

3. Futni [ kodin e shtetit] , [ numrin tuaj të telefonit] dhe [ fjalëkalimin tuaj të hyrjes] ; pastaj Klikoni [ Sign in]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

4. Tani do të shihni faqen e Verifikimit të Telefonit ; Kontrolloni telefonin tuaj , do të merrni një telefonatë hyrëse, më pas futni [Kodin e verifikimit të telefonit] gjashtëshifror dhe klikoni [ Dërgo ]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Tani keni përfunduar hyrjen në llogarinë BitMart me Telefon.

Si të identifikoheni në llogarinë tuaj BitMart [Mobile]

Hyni me Web Mobile

Hyni me Email
1. Vizitoni BitMart.com ; dhe klikoni në ikonën e sipërme djathtas ;
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

2. Klikoni [ Hyni]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

3. Klikoni [ Email]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

4. Futni [ adresën tuaj të Email-it] dhe [fjalëkalimin tuaj], më pas klikoni [ Identifikohu]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

5. Kontrollo email-in tënd dhe fut [ Kodin e verifikimit të emailit] gjashtëshifror ; më pas kliko [Dërgo]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

6. Kliko [ Konfirmo] për të përfunduar hyrjen me Email në Web Mobile.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Hyni me Telefon

1. Vizitoni BitMart.com ; dhe klikoni në ikonën e sipërme djathtas

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


2. Klikoni [ Identifikohu]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


3. Klikoni [ Telefon]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


4. Futni [ kodin e shtetit] , [numrin tuaj të telefonit] dhe [ fjalëkalimin] , më pas klikoni [ Identifikohu]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


5. Kontrolloni telefonin tuaj , do të merrni një telefonatë hyrëse, më pas futni [ Kodin e verifikimit të telefonit] gjashtëshifror , më pas klikoni [Dërgo]

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart


6. Klikoni [ Konfirmo] për të përfunduar identifikimin tuaj me Phone në Mobile Web.

Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Identifikohu me APP Mobile

Hyni me Email
1. Hapni aplikacionin BitMart që keni shkarkuar në telefonin tuaj; dhe klikoni ikonën e sipërme majtas .
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart
2. Klikoni [ Identifikohu]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

3. Klikoni [ Email]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart4. Futni [ Adresën tuaj të Emailit] dhe [ Fjalëkalimin tuaj];pastaj klikoni [ Login]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

5. Kontrolloni emailin tuaj dhe shkruani [ Kodin e verifikimit të emailit] gjashtëshifror ; më pas kliko [Dërgo]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart
6. Kliko [ Konfirmo] për të përfunduar hyrjen me Email në APP-në celulare.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Hyni me Telefon

1. Hapni aplikacionin BitMart që keni shkarkuar në telefonin tuaj; dhe klikoni ikonën e sipërme majtas
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

2. Klikoni [ Login]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

3. Klikoni [ Mobile]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

4. Futni [ kodin e shtetit] , [ numrin tuaj të telefonit] dhe [ fjalëkalimin] , më pas klikoni [ Login]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

5. Kontrolloni telefonin tuaj , do të merrni një telefonatë hyrëse, më pas futni [ Kodin e verifikimit të telefonit] gjashtëshifror , më pas klikoni [Dërgo]
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

6. Klikoni [ Konfirmo] për të përfunduar hyrjen në telefon në APP.
Si të hapni një llogari dhe të identifikoheni në BitMart

Thank you for rating.